Zonneveld Vlaardingen B.V.
Beugsloepweg 22
3133 KV VLAARDINGEN
Tel. 010-248 85 55
Fax. 010-248 85 58
info@zonneveldvlaardingen.nl
KvK nummer: 24292559

Zonneveld Webshop

Veiligheidsschoenen

Zonneveld Vlaardingen B.V. heeft meer dan 40 verschillende modellen veiligheidsschoenen op voorraad. In onze showroom hebben wij een grote wand waar wij onze modellen tonen. Hieronder enkele bekende merken die wij verkopen. Als je hieronder bij de producenten klikt op het plaatje ernaast opent de brochure van de desbetreffende schoenproducent. Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact op!


 

Bata Industrials maakt deel uit van de Bata Shoe Organisation, de grootste schoenenfabrikant ter wereld en is marktleider in de Benelux op het gebied van veiligheidsschoenen. Bata Industrials heeft productievestigingen over de hele wereld. In Best zit het hoofdkantoor, waar 130 medewerkers werken. Jaarlijks ontwikkelt en produceert Bata Industrials in Best meer dan 700.000 paar veiligheidsschoenen en 1.000.000 paar sokken. Bata Industrials heeft een vooruitstrevende afdeling research en development en beschikt over gecertificeerde testruimtes.

 

Al vanaf 1910 staat het merk ATLAS® voor hoogwaardige kwaliteit. Gedurende haar honderdjarig bestaan zet ATLAS® de toon in de markt: met de beste en zorgvuldig geselecteerde materialen en een hoogwaardig en verfijnd productieproces levert ATLAS® betrouwbare en duurzame kwaliteit. Ervaar op onze website de passie en het streven naar perfectie, die aan de basis staan van 100 jaar ATLAS® kwaliteit en duurzaamheid.

 

   
 
Al meer dan 75 jaar staat EMMA voor kwaliteit in veiligheidsschoenen. Met eindeloos veel mogelijkheden in maten en modellen. De uitgebreide collectie en de grote aandacht voor pasvorm, draagcomfort en uitstraling zorgt ervoor dat EMMA geschikt is voor iedere gebruiker.